Cocu niet blij: ''We zijn aardig benadeeld''

Cocu niet blij: ''We zijn aardig benadeeld''

Feyenoord heeft vandaag met 2-0 gewonnen van PSV en staat hierdoor in de halve finale van de KNVB Beker. Phillip Cocu is na afloop van de wedstrijd niet blij met het optreden van Pol van Boekel. De trainer is van mening dat de scheidsrechter de wedstrijd negatief heeft beïnvloed.

"Ik denk dat we wel aardig benadeeld zijn vandaag. Ten eerste is het geen corner, maar een achterbal. Als het 2-0 wordt is het wel heel zwaar om het recht te trekken, wat we trouwens wel aardig hebben geprobeerd," zegt de trainer van PSV in gesprek met Fox Sports.

"Ik denk dat het een tweede gele kaart was voor de overtreding van Tyrell op Santiago Arias. Laten we zeggen: dat zijn wel heel ongelukkige beslissingen in een wedstrijd. We hebben een goede wedstrijd gespeeld, alleen in de eindfase misten we de scherpte om een doelpunt te maken."

Ook Luuk de Jong is teleurgesteld in de uitslag. ''Feyenoord wilde zelf ook niet voetballen, maar we verloren zelf steeds te snel de bal. We hebben dit aan onszelf te wijten. Dit is mijn vierde jaar bij PSV en we zijn elke keer voortijdig uitgeschakeld, dat is gewoon zonde.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties