'Gio' blikt terug: ''Kopie van doelpunt tegen Uruguay''

'Gio' blikt terug: ''Kopie van doelpunt tegen Uruguay''

Feyenoord neemt het woensdag op tegen PSV in de kwartfinale van het bekertoernooi. Giovanni van Bronckhorst, trainer van Feyenoord, heeft goede herinneringen aan een bekerwedstrijd tegen de Eindhovenaren. In het seizoen 2009/2010 wist hij met Feyenoord op bezoek bij PSV met 0-3 te winnen.

De huidige trainer van Feyenoord was destijds op prachtige wijze trefzeker. "Qua wedstrijd niet, maar qua doelpunt was dat wel een hoogtepunt", zegt Gio in Feyenoord TV. "Het was een fantastisch doelpunt, de 0-2 was het. Karim (El Ahmadi, red.) scoorde die wedstrijd twee keer. Het was een belangrijke overwinning voor ons. Met name het doelpunt staat mij nog goed bij. Het was een kopie van mijn doelpunt tegen Uruguay (WK 2010, red.)."

Woensdag bezoekt PSV de Kuip, waarin de Eindhovenaren het vaak lastig hebben. "Het is moeilijk om dat ergens aan toe te schrijven, maar het is wel zo dat we thuis tegen PSV bijna altijd een goed resultaat hebben geboekt. Het betekent alleen niet automatisch dat het woensdag ook zo zal zijn. We zullen ons goed voorbereiden en er staan."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties