Vermeer: ''Gevoel dat ik niet echt een kans heb gekregen''

Vermeer: ''Gevoel dat ik niet echt een kans heb gekregen''

Kenneth Vermeer moet het in zijn eerste wedstrijden als speler van Club Brugge ook doen met een plek op de reservebank. De doelman maakte deze maand op huurbasis de overstap naar de Belgische club, nadat hij hoorde dat hij bij Feyenoord opnieuw niet de eerste doelman zou zijn.

“Ik had een frisse wind nodig. Bij Feyenoord was het voor mij... op wil ik niet zeggen, maar ik had het gevoel dat ik daar niet echt een kans heb gekregen", zegt Vermeer tegen Het Laatste Nieuws. "Dan voel je je toch wel in de steek gelaten. Gevoel speelt een belangrijke rol bij mij."

"Je zal altijd ergens wel meer kunnen verdienen, maar je moet vooral met plezier naar je werk gaan. En toch kan ik positief terugkijken op mijn 3,5 jaar daar. Voor ik geblesseerd raakte, won ik de zilveren schoen. Het is jammer dat ik die lijn niet kon doortrekken.”

Waar hij na dit seizoen actief is, weet Vermeer nog niet. "Ik wil me nu laten gelden en dan is het afwachten. Blijven bij Club, terug naar Feyenoord of verhuizen naar een andere ploeg."

"Maar Club heeft ook een optie tot koop bedongen. Als alles goed loopt, is de eerste keuze aan hen. Alle Nederlandse spelers doen het hier wel goed. Ik hoop dat ik ook die stap kan zetten."

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties