Kein Geloel: ''Beker is slechts een pleister op de wonde''

Kein Geloel: ''Beker is slechts een pleister op de wonde''

Het zal allemaal wel, die drie punten tegen ADO. Het draait deze week toch nog maar om twee dingen: bereikt Feyenoord de halve finale van de beker? En vertrekt Jørgensen alsnog, of toch niet? Freek, Johan en Wesley hebben het in de nieuwe Kein Geloel daarnaast over de gentleman Van Persie, waarmee onze club nu al aan uitstraling heeft gewonnen. Zelfs de tegenstander klapt de handen stuk voor onze vedette, al brengt Gio hem wel heel rustig.

Ondertussen blijft Steven Berghuis enorm bepalend. Is de ploeg te afhankelijk van hem? Of is het logisch dat alle ballen bij de man in vorm worden ingeleverd? Hoe dan ook: het is te hopen dat er snel meer Feyenoorders een positieve hoofdrol gaan opeisen, want tegen de "schijtbakken" van PSV kunnen ook Van Bronckhorst en El Ahmadi een sleutelrol spelen. Dat deden ze immers al eens eerder in een kwartfinale tegen de Eindhovenaren...

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties