''Tuurlijk is het seizoen geslaagd als Feyenoord de beker wint''

''Tuurlijk is het seizoen geslaagd als Feyenoord de beker wint''

Feyenoord neemt het woensdagavond op tegen PSV in de kwartfinale van het bekertoernooi. De wedstrijd is voor de Rotterdamse club de laatste mogelijkheid om nog iets te maken van een vooralsnog tegenvallend seizoen. Dat stelt ook Telegraaf-journalist Marcel van der Kraan.

"Feyenoord heeft na het kampioenschap een flink bedrag op tafel heeft gelegd voor nieuwe spelers, zo'n 25 miljoen", zegt Van der Kraan in Natafelen. "Natuurlijk hebben ze afgelopen zomer veel meer geld ontvangen door transfers, maar er is in de historie van de club niet zoveel geld tegelijk geïnvesteerd."

"Dat betekent dat je bepaalde ambities hebt gehad, voorafgaand aan dit seizoen. Als je dan zo ver achter ligt in de competitie, vroeg uit Europa vliegt en in januari al klaar bent in het bekertoernooi, dan is het seizoen mislukt."

"Als Feyenoord de beker wint, vind ik niet dat het een mislukt seizoen van Feyenoord is. Het is een prijs. Het zou de vierde prijs voor Giovanni van Bronckhorst zijn", aldus de journalist. "Tuurlijk is het seizoen dan gewoon geslaagd", voegt analist Kenneth Perez toe. "Je kon niet verwachten dat Feyenoord opnieuw kampioen zou worden."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties