''Larsson is niet aantoonbaar beter dan Boëtius''

''Larsson is niet aantoonbaar beter dan Boëtius''

Sam Larsson heeft zijn draai bij Feyenoord nog niet gevonden. De Zweedse aanvaller kwam afgelopen zomer voor enkele miljoenen over van sc Heerenveen. In Friesland was hij een van de smaakmakers, maar in de Kuip wist hij die rol nog niet in te vullen.

"Waar is die frivole Larsson gebleven? Hij loopt nu rond alsof hij op de bus staat te wachten", stelt Rene van der Gijp in Voetbal Inside. "Ik had daar ook veel meer van verwacht", voegt analist Johan Derksen toe. "Hij staat in de basiself, maar is niet aantoonbaar beter dan Jean-Paul Boëtius." Beide buitenspelers scoorde dit seizoen drie keer in de competitie.

Ook Sofyan Amrabat heeft nog geen onuitwisbare indruk gemaakt op Van der Gijp. "Over hem ga ik ook steeds meer mijn twijfels krijgen", zegt Gijpie. "Als ik hem zie invallen, zie ik hem alleen maar rennen met de bal. Doe niet zo raar, denk ik dan. Gewoon twee keer raken en naar voren spelen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties