El Ahmadi: ''We lezen ook de berichten''

El Ahmadi: ''We lezen ook de berichten''

Nicolai Jørgensen staat in de belangstelling van Newcastle United. Karim El Ahmadi wacht het nieuws rondom de spits van Feyenoord rustig af en merkt dat Jørgensen zich prima kan focussen op zijn wedstrijden in De Kuip.

''We lezen ook de berichten, maar het is niet zo dat we er veel over praten,'' vertelt El Ahmadi in gesprek met ELFVoetbal.nl. ''Hij wilde er zelf ook niet heel veel over kwijt. We maakten er wel grapjes over met Nicolai, maar hij was vooral gefocust op de wedstrijd. Alleen maar goed. Nee, het is niet zo dat ik hem probeer te overtuigen te blijven. Het wordt zijn keuze.''

El Ahmadi is blij met de aanwezigheid van Van Persie. ''Iedereen kijkt tegen hem op. Op trainingen spat de kwaliteit ervan af bij hem. Iedere pass is strak, zuiver. Je merkt dat andere spelers zijn voorbeeld willen volgen. Robin is ook veel in gesprek met jonge jongens. Het is voor hem nu belangrijk om topfit te worden en speelminuten te maken. Dan zie ik hem snel in het team komen. Ik denk dat hij dit seizoen nog heel belangrijk gaat worden voor ons."

''Dirk en Robin verschillen qua karakter en persoonlijkheid, maar wat ze gemeen hebben is dat ze hun ervaring van spelen in topcompetities delen met jonge spelers. Ik merk dat Robin een teamplayer is. Hij ligt ook heel goed in de groep. Robin nam ons een paar dagen geleden mee uit eten. Hij kan het geld ook wel missen, haha. Het was erg gezellig,'' sluit de middenvelder af.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties