Larsson hoopt op basisplaats: ''Altijd fijn om te scoren''

Larsson hoopt op basisplaats: ''Altijd fijn om te scoren''

Met gemengde gevoelens kijkt Sam Larsson terug op de uitwedstrijd tegen FC Utrecht van afgelopen woensdag. Hij wist eindelijk weer eens te scoren, maar het bleek niet genoeg voor de drie punten. "Ik ben blij dat ik weer kon scoren, maar het resultaat was teleurstellend", zegt de aanvaller in gesprek met RTV Rijnmond.

Sinds zijn komst naar Feyenoord afgelopen zomer is Larsson er nog niet in geslaagd een vaste basisplaats af te dwingen. "Dat ben ik niet gewend, maar ik moet het accepteren. Er is veel concurrentie op de vleugels. Iedereen werkt hard voor die plek; het motiveert ons om altijd honderd procent te geven op de training", aldus de Zweed, die hoopt dat hij zijn doelpunt hem heeft geholpen om aanspraak te maken op een basisplaats. "Het was een stap in de goede richting. Het is altijd fijn om te scoren en het was alweer even geleden. Hopelijk kan ik hiermee doorgaan, ook weer in thuiswedstrijden."

Zondag wacht in De Kuip een ontmoeting met ADO Den Haag. "We moeten sowieso winnen, zeker thuis. Op dit moment is elke wedstrijd erg belangrijk", zegt Larsson, daarmee doelend op de teleurstellende vijfde plaats van Feyenoord in de competitie. "Natuurlijk is niemand hier blij mee. In veel wedstrijden waarin we punten hebben verloren waren we beter. Het is nu tijd om in zulke wedstrijden ook de punten te pakken."

[dumpitem=16986]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties