''Hij weet dat Feyenoord beslist wat er gebeurt''

''Hij weet dat Feyenoord beslist wat er gebeurt''

Feyenoord is bezig aan een teleurstellende week in de eredivisie. De Rotterdammers verloren afgelopen weekend drie punten en woensdag tegen FC Utrecht speelde het gelijk. Hierdoor staat de ploeg van Giovanni van Bronckhorst op een vijfde plaats met zes punten achterstand op de nummer drie: AZ.

''Feyenoord staat op een Feyenoord-onwaardige positie. We zijn niet blij met de vijfde plek. Ik heb al vaker gezegd dat wij te laag staan voor wie wij zijn en wat wij willen zijn,'' zegt Van Bronckhorst, geciteerd door RTV Rijnmond. ''We zijn er mee bezig om hier uit te komen, daar werken we elke dag hard voor.''

De trainer kan tegen ADO Den Haag beschikken over een fitte selectie. ''Er zijn een paar kleine klachten, maar we hoeven geen spelers te missen.'' Ook Nicolai Jørgensen lijkt er gewoon bij te zijn. ''Ik wil hem graag behouden voor de club. Ik weet dat er contact is, maar niet heel duidelijk hoe of wat. Wacht op info van Martin van Geel.'' Newcastle United zou de spits graag willen overnemen.

De spits van Feyenoord laat zich niet gek maken door alle geruchten. ''Jørgensen is er heel koel onder, hij weet dat Feyenoord beslist wat er gebeurt. Ik kan hem gewoon opstellen zondag, het zit niet in zijn hoofd.''

Lees meer over
Nicolai Jørgensen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties