Janmaat: ''Mijn gevoel ligt toch iets meer bij Feyenoord''

Janmaat: ''Mijn gevoel ligt toch iets meer bij Feyenoord''

Zondag krijgt Feyenoord in de eigen Kuip bezoek van ADO Den Haag. Voor oud-Feyenoorder Daryl Janmaat, tegenwoordig speler van het Engelse Watford, is het een bijzonder duel: hij kwam uit voor beide ploegen. Op de website van ELF Voetbal blikt hij vooruit op het duel en terug op zijn periode bij Feyenoord.

"Feyenoord gaat winnen. Daar hoef ik niet lang over na te denken. Ze hebben meer kwaliteit en thuis is de ploeg altijd moeilijk te kloppen. Ik zit er zondag klaar voor", aldus de rechtsback, die aangeeft ondanks zijn tijd bij ADO een voorkeur voor Feyenoord te hebben. "Bij beide clubs heb ik mooie periodes meegemaakt. Als ze hebben gespeeld, kijk ik direct wat ze hebben gedaan. Maar mijn gevoel ligt toch iets meer bij Feyenoord. Mijn oudste zoontje is ook Feyenoord-fan en heeft al een tenuetje."

Janmaat volgt zijn oude club nog altijd. "Ik kijk niet alle wedstrijden van Feyenoord live, ik zoek ze uit. De Klassieker heb ik zondag natuurlijk wel meegepikt." Ook Janmaat zag daar een teleurstellende wedstrijd. "Het loopt het hele jaar al minder met Feyenoord, dat is jammer. De verwachtingen waren dit seizoen hoog, ik denk te hoog."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties