Ayoub: ''El Ahmadi zei: 'Je bent vervelend, man'"

Ayoub: ''El Ahmadi zei: 'Je bent vervelend, man'"

Yassin Ayoub mag zich vanaf komende zomer Feyenoorder noemen, maar stond vandaag nog aan de verkeerde kant van het veld. Tegenover Voetbal Inside geeft hij aan dat het voor hem een rare wedstrijd was. "Het was een dubbel gevoel natuurlijk."

"Je speelt voor FC Utrecht, daar wil je het maximaal haalbare hebben. Daar doe je ook je best voor. Aan de andere kant weet je dat je volgend jaar bij Feyenoord speelt. Die zie je ook graag winnen en zo hoog mogelijk eindigen. Dat is alleen maar goed voor mij als ik daar straks aankom", legt Ayoub uit. "Ik heb deze week geprobeerd mijn focus alleen op FC Utrecht te leggen. Het was niet makkelijk."

Op het middenveld ging Ayoub de strijd aan met toekomstig ploeggenoot Karim El Ahmadi. Dat ging er soms hard aan toe. "Ja, dat waren heerlijke duels. Je moet niet lief voor elkaar zijn. We zijn goede vrienden, maar in het veld is het anders. Zo hoort het ook. Hij zei nog tegen mij: 'Je bent vervelend, man. Stop ermee'. Maar hij weet dat ik nu bij FC Utrecht speel en niet ga inhouden."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties