''Mag ik eens een rare suggestie doen? Wout Weghorst''

''Mag ik eens een rare suggestie doen? Wout Weghorst''

De kans bestaat dat Feyenoord nog komende week spits Nicolai Jorgensen kwijtraakt. Newcastle United wil de spits graag inlijven, en bij een goed bod lijkt Feyenoord bereid mee te werken. Bij FOX Sports ontstond de discussie wie de topscorer van vorig seizoen op moet volgen.

"Mag ik eens een rare suggestie doen? Wout Weghorst", aldus Arnold Bruggink. "Hij zal heel duur zijn, maar voor mijn gevoel is het een jongen die steeds dat stapje omhoog maakt. En qua karakter zou hij uitstekend bij Feyenoord passen."

"Over het algemeen zoekt Martin van Geel in de Eredivisie, dan zou je snel bij dat soort namen terechtkomen", reageert Feyenoordwatcher Mikos Gouka. "Maar AZ vraagt nogal wat. Voor Haps hebben ze ook zes miljoen gekregen. Weghorst is nog meer waard denk ik."

Dat er een vervanger zou moeten komen bij een vertrek van Jorgensen is iets waar de mannen het over eens zijn. "Je kan niet met Vente een heel seizoen de Eredivisie in, hoe talentvol die jongen ook mag zijn", vindt Gouka. "En bij Van Persie is het afwachten. Als dat het komende halfjaar goed gaat, zou je het met die twee aan kunnen durven. Maar ik denk toch dat er iemand bij moet komen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties