Ayoub: ''Als die fluit gaat moet gewoon de knop om''

Ayoub: ''Als die fluit gaat moet gewoon de knop om''

Yassin Ayoub mag zich vanaf komende zomer Feyenoorder noemen, maar aanstaande woensdag zijn de Rotterdammers nog even tegenstander van de middenvelder. Ayoub geeft toe dat het moeilijk gaat worden, maar zal zich honderd procent inzetten voor zijn huidige ploeg.

"Ik ben nu speler van FC Utrecht, dus ik hoop gewoon op een overwinning voor ons", begint de toekomstig Feyenoorder in gesprek met FOX Sports. "Natuurlijk, het is apart, maar je bent prof en dat moet je gewoon blijven. Mensen vragen aan me of ik de bal wel binnen ga schieten als ik de kans krijg. Kom op nou, het is niet eerlijk om niet de volle honderd procent te geven. Als die fluit gaat moet gewoon de knop om."

Ayoub geeft aan dat hij door de transfer een zware week achter de rug heeft. "Ik zat met allerlei vragen in m'n hoofd. Het was wachten op de uitslag van de medische keuring, een datum inplannen om te tekenen. En je weet natuurlijk dat er veel reacties komen. Ik ben blij dat het achter de rug is."

In de wedstrijd van woensdag krijgt Ayoub wellicht te maken met zijn toekomstig ploeggenoot Robin van Persie. "Ik weet niet of hij gelijk gaat spelen, maar ik ben blij dat ik straks naast hem mag zitten. Ik denk dat het zeker een speler is waar ik veel van kan leren."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties