Supporters hekelen besloten training: ''Vreselijk jammer''

Supporters hekelen besloten training: ''Vreselijk jammer''

De Feyenoord-supporters die Robin van Persie aan het werk willen zien op de training moeten nog even geduld hebben. De komende dagen traint de Rotterdamse club besloten op Varkenoord. Het is nog niet bekend wanneer de ploeg van Giovanni van Bronckhorst voor het eerst openbaar traint.

Dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag traint Feyenoord besloten. Aanstaande woensdag nemen de Rotterdammers het op tegen FC Utrecht. Zondag wacht een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. Volgende week maandag traint Feyenoord ook besloten. Dinsdag is de selectie vrij en de dag erop volgt de bekerwedstrijd tegen PSV. Het trainingsprogramma voor de maand februari is nog niet bekend gemaakt.

''Ik vind het een hele trieste gang van zaken. Vorig jaar met Giovanni over gehad. Het zou geen tendens worden. Ik hoorde gisteren al dat het waarschijnlijk tot maart zo blijft,'' zegt een supporter in gesprek met RTV Rijnmond. ''Ik had een dag vrij, dus ik denk ik ga even kijken. Ik wist niet dat het besloten was. Dat vind ik vreselijk jammer,'' vult een Feyenoorder aan.

"Bij Barcelona trainden we eenmaal in de drie maanden open. Bij Arsenal ook", sprak Van Bronckhorst tegenover het Algemeen Dagblad over de besloten trainingen. "In Nederland kunnen mensen nog wel twee trainingen bekijken. Als we tenminste eenmaal in de week een wedstrijd spelen. De spelers vinden het heerlijk, het werkt rustiger."

Feyenoord verwacht de komende weken veel shirts met Van Persie te verkopen. ''We hebben genoeg shirts in de winkel en op voorraad,'' zegt een medewerker van de Feyenoord Fanshop. ''Dat moet wel goed komen. Momenteel worden de shirts van Jørgensen en Toornstra heel veel verkocht. Dat zijn de twee namen die het meest worden bedrukt.''

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties