''Vermeer is in alle facetten een betere keeper dan die Jones''

zaterdag 20 januari 2018 11:21 140.345 keer bekeken 624 reacties Pro Shots

Kenneth Vermeer maakt het seizoen af op huurbasis bij Club Brugge. De doelman kreeg in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft te horen dat hij opnieuw tweede doelman zou zijn, waarna hij wilde vertrekken. Johan Derksen snapt niets van de beslissing van Giovanni van Bronckhorst.

"Ik vind het onbegrijpelijk en dit kan je Van Bronckhorst aanrekenen", zegt hij in Voetbal Inside. "Ik vind in Vermeer in alle facetten een betere keeper dan die Brad Jones. Ik vond het al onbegrijpelijk dat hij gehandhaafd werd als eerste doelman toen Vermeer al een tijdje fit was. Ik vind het heel erg dom."

"Bij Feyenoord stonden ze er ook van te kijken dat Van Bronckhorst deze keuze maakte", voegt Telegraaf-journalist Valentijn Driessen toe. "Zijn zaakwaarnemer was niet eens ingelicht, normaal gesproken zoek je al eerder naar een oplossing voor die jongen. Nu werden ze er opeens mee geconfronteerd op het trainingskamp."

"Wat denk je als Jones geblesseerd raakt? Dan komt er een jongen van negentien in. Wat moet je daar nou mee? Dan kan je toch beter Vermeer erin zetten en die Jones op de bank zetten. Hij neemt daar toch wel genoegen mee", aldus Driessen. "Ik had al veel eerder gekozen voor Vermeer", besluit Derksen.

Gerelateerd nieuws
624 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 202 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73396 leden - Op dit moment zijn 236 mensen actief, waarvan 78 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved