Derksen over Van Persie: ''Denk dat ze een grote fout maken''

Derksen over Van Persie: ''Denk dat ze een grote fout maken''

Feyenoord heeft vrijdag de terugkeer van Robin van Persie aangekondigd. De 34-jarige aanvaller tekent maandag een contract bij de Rotterdamse club, waardoor zijn comeback een feit is. Johan Derksen is niet enthousiast over de terugkeer van de routinier

"Ik heb er geen enkel vertrouwen in", zegt De Snor in Voetbal Inside. "Ik denk dat Feyenoord een heel grote fout maakt. Bij Manchester United was hij al dusdanig klaar met voetballen dat Van Gaal hem de deur uit heeft gewerkt. Daarna heeft hij geen goede wedstrijd meer gespeeld. In Turkije niet, bij Oranje niet."

"Van Persie is geen Dirk Kuyt. Kuyt is de man met een waanzinnige instelling en een goede fysieke gesteldheid", vervolgt Derksen, die in het verleden ook niet te spreken was over Kuyt. "Van Persie heeft al twee jaar niet gepresteerd. Hij gaat niet nu opeens de pannen van het dak spelen in de Eredivisie."

Valentijn Driessen, journalist van De Telegraaf, is meer te spreken over de transfer. "Het gaat er natuurlijk om of hij fit is. Hij heeft wel echt ontzettend veel kwaliteit. Hij is al een tijdje fit in Turkije, maar daar stelden ze hem niet meer op. Fenerbahce wilde van zijn salaris af. Bij Feyenoord moet hij het laten zien."

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties