Toornstra: ''Ik snak naar die eerste overwinning daar''

Toornstra: ''Ik snak naar die eerste overwinning daar''

Feyenoord neemt het zondag in de Klassieker op tegen Ajax. De statistieken in de Arena spreken niet in het voordeel van de Rotterdammers. Jens Toornstra blikt met FOX Sports vooruit op het duel.

"Ik heb er nog nooit gewonnen met Feyenoord en ik snak ook wel naar die eerste overwinning. Het is, net als wat mensen vaak over De Kuip zeggen, heel lastig om daar te voetballen. Om een of andere reden lukt het ons niet om daar punten te pakken."

"Ze zijn net van trainer gewisseld, ik ben benieuwd hoe dat gaat zijn. Het begin van het seizoen ging moeizaam voor hen, maar daarna hebben ze heel goed gespeeld. We kunnen onze borst natmaken", vertelt Toornstra over zijn verwachtingen van Ajax. "We proberen vooral van onze eigen kracht uit te gaan. Je zoekt natuurlijk de zwakheden van Ajax en daar probeer je op in te spelen, maar als deze trainer heel anders gaat spelen kan je je daar niet op voorbereiden."

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties