Berghuis: ''Snap niets van discussie over Van Persie''

Berghuis: ''Snap niets van discussie over Van Persie''

Robin van Persie wordt hoogstwaarschijnlijk spoedig gepresenteerd als nieuwe speler van Feyenoord. De Rotterdamse club heeft zelf al een akkoord bereikt met de routinier, die zelf nog overeenstemming moet bereiken met zijn werkgever Fenerbahce over een transfer.

Steven Berghuis, aanvaller van Feyenoord, kijkt uit naar de komst van Van Persie. "Ik heb even met Robin getraind bij het Nederlands elftal en wat moet ik erover zeggen? Ik snap niet dat er discussie over kan zijn met zijn status van dienst en zijn kwaliteiten. Ik denk dat jullie wel gaan zien hoe goed hij nog is."

"Je kijkt natuurlijk tegen zo'n speler op. Iemand met zijn kwaliteiten, daar kan je zelf ook wat van leren als je daar voor openstaat. Ook op het trainingsveld alleen al, hoe hij ballen aanneemt en afwerkt bijvoorbeeld."

"Ik verheug met echt op zijn komst", vervolgt de aanvaller, die dit seizoen al elf competitietreffers maakte, in gesprek met FOX Sports. "Ik ben ook een liefhebber en dat soort spelers vind ik mooi."

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties