'Feyenoord hoopt Van Persie dinsdag te presenteren'

'Feyenoord hoopt Van Persie dinsdag te presenteren'

Robin van Persie staat voor een terugkeer bij Feyenoord. De aanvaller is de laatste dagen hard aan het trainen om wedstrijdfit te raken. Volgens journalist Sjoerd Mossou is het geen twijfelgeval meer of Van Persie een contract gaat tekenen bij Feyenoord, maar is het de vraag wanneer.

Feyenoord hoopt de 34-jarige Van Persie morgen voor de nieuwjaarsreceptie te presenteren en het nieuws bekend te maken. ''Maar dat wordt nog krap,'' zegt Mossou in het Ziggo Sport-programma Peptalk. "Het gaat echt nog om details, die Turken moeten nog een paar mails terugsturen."

Volgens presentator Jack van Gelder vertraagde een publicatie van het Algemeen Dagblad over de overgang de transfer. "Er moest sowieso een transfersom betaald moest worden. Er ligt nog drie miljoen euro op tafel, dat verdiende hij in een half jaar. Dat willen zij terug en moet een beetje van Feyenoord en Van Persie komen. Eigenlijk zijn ze die fase van onderhandeling al voorbij."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties