Van Eersel over Van Persie: ''Dat kan niet zomaar weg zijn''

Van Eersel over Van Persie: ''Dat kan niet zomaar weg zijn''

Robin van Persie keert deze week mogelijk terug bij Feyenoord. De Rotterdamse club hoopt de aanvaller voor anderhalf jaar vast te leggen. De meningen over de comeback van de 34-jarige Van Persie zijn verdeeld. Wilfred Genee heeft weinig vertrouwen in de all time topscorer van Oranje.

"Het grappige is: ik lees dat Giovanni van Bronckhorst er alles aan heeft gedaan om hem terug te halen", zegt Genee. "Wim Kieft schreef zaterdag dat het allemaal azijnzeikers zijn die zeggen dat hij over the hill is. Dat zou volgens hem belachelijk zijn."

"Maar toch moet ik zeggen dat het mij een beetje verbaasd", vervolgt de presentator van het RTL7-programma Voetbal Inside in gesprek met Pownews. "Ik heb wel een beetje het gevoel: zou hij het nog kunnen?. Ik denk niet dat het een succes gaat worden."

Dennis van Eersel, Feyenoord-watcher van RTV Rijnmond, is enthousiaster. "We gaan het natuurlijk pas echt zien als hij terug is. Hij heeft natuurlijk heel lang niet gespeeld. Je zou zeggen, met zo'n techniek en alles wat hij heeft laten zien in het verleden, dat kan niet zomaar allemaal weg zijn."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties