'Vermeer eist gesprek met clubleiding en overweegt vertrek'

'Vermeer eist gesprek met clubleiding en overweegt vertrek'

Giovanni van Bronckhorst heeft gekozen voor Brad Jones als eerste doelman en dat nieuws is als een mokerslag aangekomen bij Kenneth Vermeer. Hij stuurt volgens De Telegraaf aan op een direct vertrek bij Feyenoord.

Kenneth Vermeer is het volgens de krant zat om nog langer tweede doelman van Feyenoord te zijn en heeft daarom ook een gesprek aangevraagd met de clubleiding. ''Ik ben naar Feyenoord gekomen om te spelen en niet om op de bank te zitten. We moeten praten met de trainer en de clubleiding.''

''Het is niet de bedoeling om nog twee jaar op de bank te zitten,'' vervolgt Vermeer. ''Ik heb nu niet de leeftijd om reservedoelman te zijn.'' Binnen 24 uur gaan de partijen om de tafel om tot op een oplossing te komen. Vermeer heeft zich anderhalf jaar voorbeeldig gedragen op het tweede plan, maar is het nu zat.

Daarbij speelt mee dat Feyenoord in de winterstop een transfer naar het buitenland heeft tegengehouden. Op 28 december werden technisch directeur Martin van Geel en trainer Giovanni van Bronckhorst geïnformeerd dat Vermeer met onmiddellijke ingang elders eerste keeper op hoog niveau kon worden.

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties