''Zie wel voor me dat hij de bal in de kruising jast tegen Ajax''

''Zie wel voor me dat hij de bal in de kruising jast tegen Ajax''

Aad de Mos kijkt uit naar de terugkeer van Robin van Persie bij Feyenoord. De 34-jarige aanvaller wordt waarschijnlijk deze week gepresenteerd als de nieuwe aanwinst van de Rotterdamse club. Komende zondag, wanneer Feyenoord de tweede seizoenshelft start op bezoek bij Ajax, kan hij mogelijk al in actie komen.

"Ik geloof wel in hem", stelt De Mos over Van Persie in het Ziggo Sport-programma Rondo. "Ik zie het wel voor me komende zondag in de Arena, dat hij twintig minuten voor het einde van de wedstrijd het veld in komt en dan de bal in de kruising jast vanuit een vrije trap."

"Hij zal zich echter wel moeten bewijzen, want hij heeft vanaf augustus niet meer gespeeld voor Fenerbahce", vervolgt de oud-trainer. "Dat is een lange tijd. Ze zullen van de week wel kijken of hij mee kan op de reservebank tegen Ajax. Ik houd er wel van."

Ook sportjournalist Henk Spaan is enthousiast. "Er komt wel een superster in de Eredivisie. Die jongen heeft 9,5 miljoen volgers op Twitter. Het is niet Dirk Kuyt, maar Van Persie. Echt een grote wereldster." Kuyt, die bijna twee miljoen volgers op Twitter heeft, scoorde vorig seizoen drie keer in de kampioenswedstrijd tegen Heracles Almelo.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties