El Ahmadi: ''Goed om lang bij elkaar te zijn geweest''

El Ahmadi: ''Goed om lang bij elkaar te zijn geweest''

Karim El Ahmadi stapt vandaag (zondag) met een goed gevoel het vliegtuig in richting Rotterdam. De aanvoerder van Feyenoord kijkt terug op een geslaagd trainingskamp in Marbella, dat zaterdag werd afgesloten met een 2-1 overwinning in de oefenwedstrijd tegen FC Luzern.

‘Je praat er van tevoren altijd over, dat je wilt afsluiten met een overwinning,’ zei El Ahmadi na afloop van het duel in Marbella. ‘Dat geeft zeker wel vertrouwen, al zegt zo’n wedstrijd ook niet heel veel. Het is wel lekker dat we weer een wedstrijd in de benen hebben en dat je ‘m uiteindelijk ook wint.’

Ook op de rest van het winterse trainingskamp kijkt El Ahmadi met een positief gevoel terug. ‘We hebben goed kunnen trainen en hebben goede besprekingen gehad met elkaar, over wat goed gaat en wat beter moet. Dat is altijd wel goed. Je komt dichter bij elkaar. Als je elke dag de hele dag met elkaar bezig bent, dat is altijd wel goed.’

De captain van Feyenoord beseft dat hij en zijn ploeg het goede trainingskamp een passend vervolg moeten geven in de tweede seizoenshelft. Die begint voor Feyenoord met twee uitwedstrijden tegen Ajax (zondag 21 januari) en FC Utrecht (woensdag 24 januari). ‘Het worden cruciale wedstrijden. We kunnen een goede start maken en daar gaan we voor. De goede basis daarvoor hebben we hier in ieder geval kunnen leggen,’ aldus El Ahmadi.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties