'Gio': ''Er hoeft buiten Van Persie niemand meer bij''

zaterdag 13 januari 2018 13:56 85.310 keer bekeken 148 reacties Pro Shots

Een terugkeer van Robin van Persie bij Feyenoord lijkt niet ver weg meer. In het Algemeen Dagblad geeft Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst aan de spits graag bij zijn selectie te voegen. Wanneer dat lukt is die selectie wat hem betreft compleet. 

"We hebben nu een sterke selectie staan, met overal dubbele bezetting. Er hoeft wat mij betreft buiten Van Persie verder niemand meer bij", aldus Van Bronckhorst, die denkt dat Van Persie van grote waarde kan zijn voor dit Feyenoord. "Robin heeft zoveel kwaliteiten. Niet alleen op het veld, maar ook buiten de lijnen."

Van Bronckhorst vergelijkt de rol van Van Persie in de kleedkamer met die van Dirk Kuyt in de voorgaande seizoenen. "Een trainer beweegt zich niet altijd in de groep, spelers doen dat uiteraard wel. De aanwezigheid van iemand die het allemaal al heeft meegemaakt, dat helpt, hoor. Ik keek zelf als jonge speler enorm op tegen belangrijke spelers als Henk Fraser en John de Wolf. Als jongens als Kuyt en Van Persie iets zeggen, komt dat aan."

Binnen het veld ziet Van Bronckhorst meerdere manieren om Van Persie te gebruiken. "Als diepe spits en als nummer 10 achter de spits. Een fris iemand binnenhalen is volgens mij soms gewoon goed. En concurrentie is goed, ze gaan elkaar alleen maar beter maken", besluit de trainer van Feyenoord. 

Gerelateerd nieuws
148 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 44 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65851 leden - Op dit moment zijn 2654 mensen actief, waarvan 551 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved