''Zou er niet van opkijken als hij achter Jørgensen gaat spelen''

zaterdag 13 januari 2018 00:02 118.905 keer bekeken 229 reacties Pro Shots

Feyenoord lijkt zich spoedig te versterken met Robin van Persie. De aanvaller, die momenteel nog onder contract staat bij Fenerbahce, keert daarmee terug bij de club waar hij zijn professionele loopbaan begon. Arman Avsaroglu, commentator van de NOS, kijkt uit naar de komst van de routinier.

"Hij is wel nodig want Feyenoord heeft een probleem in de spits", stelt hij in Langs de Lijn En Omstreken. "Ze hebben een goede, Nicolai Jørgensen, alleen daarachter zit te weinig. Michiel Kramer, dat verhaal is wel klaar. Hij mag weg en zal ook wel weggaan. Hij is gewoon niet goed genoeg, dat is gebleken. Er is ook nog een heel jonge 18-jarige spits (Dylan Vente, red.). Hij is eigenlijk te jong om er nu al te staan."

"Feyenoord heeft dus een andere spits nodig en dat is Van Persie. Het is wel zo dat Feyenoord na de winterstop niet heel veel wedstrijden meer speelt. Alleen in de competitie en het bekertoernooi. De vraag is of ze Van Persie dan elke week laten spelen. Het wordt wel spannend wat voor waarde hij dan misschien wel kan hebben als tweede spits", aldus Avsaroglu.

Mogelijk positioneert trainer Giovanni van Bronckhorst de topscorer aller tijden van het Nederlands elftal op het middenveld. "Het is helemaal niet zo'n gekke gedachte dat Van Persie het achter Jørgensen mag proberen. Daar heeft hij in het begin van zijn carrière ook wel eens gespeeld, totdat hij zich bij Arsenal ontwikkelde tot een geweldige spits. Ik zou er niet van opkijken als hij daar komt te spelen."

Gerelateerd nieuws
229 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 75 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65836 leden - Op dit moment zijn 882 mensen actief, waarvan 230 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved