Van der Heijden: ''Ga er alles aan doen om snel weer te spelen''

Van der Heijden: ''Ga er alles aan doen om snel weer te spelen''

Jan-Arie van der Heijden is, net als Eric Botteghin en Ridgeciano Haps, op de weg terug na blessureleed. De verdediger werkt in Spanje samen met zijn ploeg toe naar de tweede seizoenshelft van de competitie. Van der Heijden hoopt zo snel mogelijk in actie te kunnen komen.

"Ik werk keihard aan mijn fitheid, train alles mee dus het gaat de goede kant op", zegt de verdediger in gesprek met RTV Rijnmond. "Morgen in de oefenwedstrijd ga ik minuten maken, dus ik kan wel richting wedstrijdfitheid werken. Volgende week hebben we nog een hele trainingsweek, dus het ziet er goed uit richting de wedstrijd tegen Ajax."

"Ik ga helemaal nergens van uit", zegt hij over een mogelijke terugkeer in de basiself. "In het voetbal werkt het zo als jij niet kan spelen en iemand anders doet het goed, dat diegene speelt. Eric en ik zullen moeten laten zien dat we fit zijn en wachten op een kans. die komt altijd weer. Ik ga er alles aan doen om zo snel mogelijk te spelen en dat is een mooie uitdaging."

Lees meer over
Eric Botteghin
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties