Lachende gezichten op openbare training Feyenoord

vrijdag 12 januari 2018 14:05 20.130 keer bekeken 68 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Onder het toeziend oog van tientallen supporters heeft Feyenoord vrijdagochtend een openbare groepstraining afgewerkt op het Marbella Football Center. De aanwezige Feyenoorders zagen dat de selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst zich onder een heerlijk winterzonnetje in het zweet werkten.

Na een uitgebreide warming-up, die door de supporters van dichtbij kon worden gadeslagen, verhuisden de spelers naar het grote veld voor andere oefenvormen. Een groot partijspel van elf tegen elf vormde de afsluiting van de openbare oefensessie, waarin – net als de rest van de week – plezier en prestatie goed samen gingen.

Daardoor waren er vrijdagmiddag veel lachende gezichten te zien, zowel op het trainingsveld als daarnaast. Dat had er alles mee te maken dat de spelers na afloop alle tijd namen voor handtekeningen, foto’s en selfies en er daarmee voor zorgen dat de supporters blij en tevreden het Marbella Football Center verlieten.

Laatste headlines
68 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 10 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 63039 leden - Op dit moment zijn 1955 mensen actief, waarvan 550 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting