Plezier en prestatie hand in hand op donderdagsessie

donderdag 11 januari 2018 14:54 51.375 keer bekeken 92 reacties Feyenoord.nl Bron: Feyenoord.nl

Stevige duels, maar ook veel lachende gezichten. De donderdagtraining in Marbella was er één waarbij plezier en prestatie hand in hand gingen.

Rond kwart over elf meldde de selectie zich op het Marbella Football Center voor de vierde oefensessie van het winterse trainingskamp. Na de warming-up werd de intensiteit verhoogd tijdens een aantal pass- en trapvormen en een positiespel. Het hoogtepunt van de training was het partijspel, waarbij er tot het uiterste werd gestreden om de winst.

De door assistent-trainer Jean-Paul van Gastel aangekondigde winnende goal werd uiteindelijk gemaakt door Jean-Paul Boëtius, die daarna werd bedolven onder zijn enthousiaste teamgenoten. Vervolgens werd de clubfotograaf opgezocht, die zorgde voor de traditionele ‘winning team’ foto.

Met een ontspannen partijtje voetvolley werd de enige training van de dag afgesloten. Donderdagmiddag hebben de spelers vrijaf gekregen van trainer Giovanni van Bronckhorst. Vanavond staat voor hen een meet & greet op het programma met de Feyenoord Business Club, die donderdagochtend met een delegatie is gearriveerd in Marbella.

Gerelateerd nieuws
92 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 27 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65836 leden - Op dit moment zijn 913 mensen actief, waarvan 230 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved