Boëtius geniet in Spanje: ''Sfeer in de groep is ook goed''

Boëtius geniet in Spanje: ''Sfeer in de groep is ook goed''

Feyenoord bereidt zich deze week in Spanje voor op de tweede seizoenshelft. Van dinsdag tot en met zondag verblijft de selectie van Giovanni van Bronckhorst in Marbella, waar het zaterdag een oefenwedstrijd tegen FC Luzern speelt. Jean-Paul Boëtius heeft het goed naar zijn zin in Spanje.

“De training was best wel intensief”, zegt de aanvaller in gesprek met Feyenoord TV. “Maar het is altijd wel lekker, zulke trainingen. Kleine partijtjes, dan gaat het er vaak lekker aan toe. Goede duels en alles op een hoog tempo. Super. De sfeer in de groep is ook goed, maar dat is gedurende het hele seizoen al zo.”

Na afloop van de tweede training op woensdag nam Boëtius plaats in het doel. “Het gebeurt wel vaker dat een jongen even op doel gaat staan na de training, anderen lossen dan wat schoten. Dit omdat de keepers al een aardig intensieve training erop hebben zitten. Er gaat altijd wel iemand op doel staan. Vandaag was ik dat, het ging mij best prima af”, besluit hij met een knipoog.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties