VI: Twijfels binnen RvC over komst Van Persie

VI: Twijfels binnen RvC over komst Van Persie

Een terugkeer van Robin van Persie bij Feyenoord lijkt dichterbij dan ooit. De aanvaller is met zijn club Fenerbahce al enige tijd in gesprek over de ontbinding van zijn contract. Wanneer zijn contract daadwerkelijk wordt verscheurd, hoopt Feyenoord op Van Persie.

Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst hoopt de 34-jarige Van Persie spoedig te verwelkomen bij Feyenoord. Ook Martin van Geel is voorstander van de mogelijke transfer. Iedereen binnen de club staat achter de komst van de Nederlander. “Wat ons betreft, en dat hebben we in alle gelederen van Feyenoord besproken, is hij welkom”, sprak hij woensdag tegenover RTV Rijnmond.

Volgens Voetbal International is er echter sprake van verdeeldheid binnen de Rotterdamse club over de mogelijke terugkeer van de aanvaller. “Niet iedereen staat te springen", schrijft het medium. "In Feyenoords raad van commissarissen is er nogal wat twijfel of de club moet investeren in de terugkeer van een routinier die zijn laatste wedstrijd in augustus speelde."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties