Zon breekt door voor Feyenoord in Marbella

Zon breekt door voor Feyenoord in Marbella

Een heerlijk winterzonnetje, zeventien graden en een gesproeide grasmat. De spelers van Feyenoord hadden over de omstandigheden niets te klagen tijdens de tweede dag van het trainingskamp in Marbella.

Nadat de dinsdagtraining in de regen werd afgewerkt, brak woensdag de zon door voor de selectie, die in het eerste gedeelte van de sessie onder handen werd genomen door Arno Philips. De fysieke trainer deed onder de Spaans zon samen met de spelers diverse kracht- en stabiliteitsoefeningen,

Daarna verhuisden de spelers naar het andere veld, waar ze met de bal aan de slag gingen. Het ene deel van groep speelde een positiespel, terwijl het andere deel onder leiding van hooftrainer Giovanni van Bronckhorst een afrondoefening afwerkte. Ook de jarige Kenneth Vermeer (32) werd aan het werk gezet, hij kreeg net als Brad Jones de nodige ballen op zich afgevuurd van keeperstrainer Khalid Benlahsen.

Na ruim een uur zat de oefensessie erop. Vanmiddag om 16:30 uur keert de ploeg terug op het Marbella Football Center voor de tweede training van de dag.

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties