De Boer verwacht niet dat Feyenoord opnieuw kampioen wordt

De Boer verwacht niet dat Feyenoord opnieuw kampioen wordt

Feyenoord bereidt zich vanaf dinsdag in Spanje voor op de tweede seizoenshelft. De Rotterdamse club moet een gat van twaalf punten op koploper PSV wegpoetsen wanneer het in mei opnieuw de kampioensschaal in de lucht wil houden.

Ronald de Boer is benieuwd naar de prestaties van Feyenoord in het tweede deel van de competitie. “Ik kijk uit naar wat Feyenoord in de tweede seizoenshelft gaat doen”, zegt de analist in gesprek met Voetbal Inside. “Ze hebben 2017 goed afgesloten, maar het is de vraag of ze die lijn kunnen doortrekken.”

“Het Feyenoord van de afgelopen wedstrijden gaat punten pakken, maar een nieuw kampioenschap zie ik ze niet meer behalen”, stelt De Boer. “Ze kunnen zich wel revancheren van de eerste helft van het seizoen. Ik ben benieuwd.” Feyenoord legde vorig seizoen beslag op de titel en mag zich daarom nog altijd kampioen van Nederland noemen.

Lees ook: El Ahmadi: ''We willen beker pakken en meedoen om de titel''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties