El Ahmadi: ''We willen beker pakken en meedoen om de titel''

El Ahmadi: ''We willen beker pakken en meedoen om de titel''

Feyenoord bereidt zich vanaf dinsdag voor op de tweede seizoenshelft in het Spaanse Marbella. De Rotterdamse club kijkt terug op een moeizame eerste seizoenshelft, waarin het gat met koploper PSV inmiddels is opgelopen tot veertien punten.

“Het zou mooi zijn als we dit seizoen nog een prijs kunnen pakken met Feyenoord en natuurlijk hopelijk kunnen meedoen om het kampioenschap”, zegt Karim El Ahmadi tegen RTV Rijnmond. “We moeten nu van wedstrijd naar wedstrijd kijken en het laten zien op het veld. De komende twee weken zijn wel cruciaal voor de rest van het seizoen.”

“Tuurlijk hebben we een doelstelling voor dit seizoen”, vervolgt de aanvoerder. “We willen tot het einde van het seizoen meedoen om de titel en de beker winnen. Dat is de doelstelling die we moeten uitspreken. We zitten in de kwartfinale van de beker en ook in de competitie is het nog niet gespeeld.”

“Je weet het nooit maar wij moeten wedstrijden gaan winnen en zelf succes hebben door de aankomende wedstrijden te winnen. Daar gaan we vol voor. In december hebben we een goede maand gehad, hopelijk kunnen we die lijn doortrekken. Je weet het maar nooit.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties