Burger, Kökcü en Geertruida trainen mee op koud Varkenoord

maandag 8 januari 2018 14:42 55.550 keer bekeken 127 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

Voor de selectie van Feyenoord is het nieuwe jaar maandagochtend officieel van start gegaan. De selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst werkte op een koud Varkenoord de eerste training van 2018 af.

De oefensessie was de eerste gezamenlijke inspanning sinds zondag 24 december, toen Feyenoord de eerste seizoenshelft beëindigde met een 5-1 overwinning op Roda JC Kerkrade. Daarna hadden de spelers twee weken vrijaf, om te herstellen van de drukke eerste seizoenshelft, waarin maar liefst 27 officiële wedstrijden werden gespeeld.

Jeugdspelers
Op Varkenoord sloten onder meer Ridgeciano Haps weer aan, die de laatste weken voor de winterstop ontbrak vanwege een sleutelbeenbreuk. Ook de van langdurige blessures herstellende Eric Botteghin en Jan-Arie van der Heijden lieten zich zien op het trainingsveld, evenals jeugdspelers Wouter Burger, Lutsharel Geertruida en Orkun Kökcü.

Trainingskamp
Feyenoord verruilt het koude Rotterdam morgen (dinsdag) voor Marbella, waar de temperatuur momenteel rond de 14 graden Celsius ligt. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst verblijft tot en met zondag in Zuid-Spanje voor een trainingskamp ter voorbereiding op de tweede helft van het seizoen. 

Gerelateerd nieuws
127 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 29 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65836 leden - Op dit moment zijn 893 mensen actief, waarvan 232 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved