''Ik heb bij Feyenoord niet genoeg gebracht''

maandag 8 januari 2018 13:06 125.000 keer bekeken 238 reacties Pro Shots

Dwight Tiendalli speelde in totaal 36 wedstrijden in het shirt van Feyenoord. De verdediger was nooit een vaste basisspeler in De Kuip en werd in het seizoen 2008 verhuurd aan Sparta. Na overleg is zijn contract in 2009 ontbonden. Volgens Tiendalli heeft hij weinig hulp gehad van zijn medespelers om te slagen.

"Ik had daar moeite met de druk. Ik heb bij Feyenoord niet genoeg gebracht, op het veld niet laten zien wat ik kan,'' zegt hij in gesprek met VICE Sports. ''Maar ben ik door iemand binnen de club geholpen? Heeft een van de medespelers mij er doorheen gesleept? Nee, op geen enkele manier.''

Pierre van Hooijdonk hing zelfs een luier boven zijn stoel. "Dat was voor de wedstrijd tegen PSV. Hij dacht dat ik bang was, maar ik was gewoon geblesseerd. Ik heb veel respect voor wat Pierre heeft bereikt in zijn carrière, hij heeft bij prachtige clubs gespeeld. Maar als ik hem tegenkom, zal ik hem nooit groeten. Als mens heb ik totaal geen respect voor hem."

"Ik kwam van FC Utrecht en keek tegen jongens zoals hem op. Ik durfde bijvoorbeeld echt niet brutaal te zijn. Hij heeft toen niets gedaan om mij te helpen. Hij heeft het eigenlijk alleen maar zwaarder gemaakt. Misschien zal hij niet wakker liggen van wat ik zeg, maar andersom geldt precies hetzelfde."

Klik hier voor het complete interview

Gerelateerd nieuws
238 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 98 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65836 leden - Op dit moment zijn 893 mensen actief, waarvan 210 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved