Voorbeschouwing Oirschot Vooruit - Feyenoord

2008-07-11 22:48:07 10.017 keer bekeken 120 reacties Pro Shots FR12.nl

Morgen is het dan eindelijk zover. Dan staat, zes en een halve week na de laatste afsluitende oefenwedstrijd van het vorige seizoen, de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma.

Feyenoord zal, na een week intensieve trainingen, voor het eerst aantreden onder de nieuwe trainer Gertjan Verbeek. Met hem wil Feyenoord, na vorig jaar de KNVB Beker te hebben gewonnen, dit seizoen met een aantal gerichte aankopen de volgende stap zetten in de richting waar we willen zijn: terugkeren in de Champions League. Met het aantrekken van Jon Dahl Tomasson en Karim El Ahmadi is daartoe de eerste stap gezet.

Oirschot Vooruit heeft alles in het werk gesteld om van de oefenwedstrijd een prachtig evenement te maken. Zo zijn er volop eet- en drinkgelegenheden aanwezig, is er een feesttent met disco, zijn er wedstrijdmascottes geregeld, zijn er cheerleaders, en zal een dansgroep en een dweilorkest hun kunsten vertonen. Ook zal er om 15:00 uur een wedstrijd gespeeld worden tussen Oirschot Vooruit C1 en Best Vooruit C1, voordat Feyenoord twee uur later aftrapt tegen het eerste van de amateurploeg.

Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig om er een mooie wedstrijd van te maken. Op onze gebruikelijke wijze zal FR12.nl morgen verslag doen van deze wedstrijd.
Gerelateerd nieuws
120 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73914 leden - Op dit moment zijn 823 mensen actief, waarvan 203 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved