''Feyenoord zal kritisch naar Van Persie moeten kijken''

''Feyenoord zal kritisch naar Van Persie moeten kijken''

De kans is groot dat Robin van Persie zich binnenkort een transfervrije voetballer mag noemen. De spits is door zijn club Fenerbahce ‘vrijgesteld van werkzaamheden’. Komende dagen praten beide partijen over het ontbinden van zijn contract.

De 34-jarige Van Persie werd direct weer gelinkt aan een terugkeer bij Feyenoord. “Dat is logisch, daar gaat het al maanden over”, zegt Sjoerd Mossou, sportjournalist van het Algemeen Dagblad. “Die weg is nu vrij, dat is duidelijk. Het is alleen wel zo dat Van Persie zelf moet kijken of hij nog fit genoeg is om Feyenoord verder te kunnen helpen.”

“Ook Feyenoord moet kritisch naar hem kijken”, vervolgt hij op de website van zijn werkgever. “Hij heeft het afgelopen half jaar weinig gespeeld. Giovanni van Bronckhorst, de trainer, is altijd heel stellig geweest en wil hem graag hebben.”

“De financiële kant van het verhaal zal niet echt een probleem zijn als het contract is afgekocht. Hij is dan een vrije speler en Feyenoord hoeft hem dan alleen een contract voor een half of anderhalf jaar te geven. Ik denk persoonlijk dat, als hij topfit is, van toegevoegde waarde kan zijn voor Feyenoord.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties