AD: Vertrek Van Persie bij Fenerbahçe nadert

AD: Vertrek Van Persie bij Fenerbahçe nadert

Robin van Persie is met Fenerbahçe in gesprek over een directe ontbinding van zijn contract. De voetballer is door zijn club per direct ‘vrijgesteld van werkzaamheden’, in afwachting van de onderhandelingen over de verdere afwikkeling.

“In theorie kan Robin na de winterstop nog steeds bij Fenerbahce spelen, er is nog geen akkoord”, aldus Kees Vos, zaakwaarnemer van de 34-jarige Van Persie. “Maar het klopt wel dat Robin voorlopig is vrijgesteld van werkzaamheden, zoals dat heet.”

“We gaan snel met de clubdirectie in gesprek over een oplossing die voor beide partijen acceptabel is”, vervolgt hij tegenover het Algemeen Dagblad. “Uiteraard blijft Robin tot die tijd wel gewoon beschikbaar, zoals hij zich ook de laatste maanden steeds professioneel heeft opgesteld bij Fener.”

Het vertrek opent mogelijk ook deuren voor een transfer naar Feyenoord. “Ik snap wel dat mensen zo redeneren, maar we gaan voorlopig niets zeggen over welke andere club dan ook. Mochten we er met Fenerbahçe uit komen, dan liggen in principe alle opties open. We nemen de tijd om daarover een goede beslissing te nemen.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties