AD: Vertrek Van Persie bij Fenerbahçe nadert

woensdag 3 januari 2018 17:13 193.830 keer bekeken 879 reacties Pro Shots

Robin van Persie is met Fenerbahçe in gesprek over een directe ontbinding van zijn contract. De voetballer is door zijn club per direct ‘vrijgesteld van werkzaamheden’, in afwachting van de onderhandelingen over de verdere afwikkeling.

“In theorie kan Robin na de winterstop nog steeds bij Fenerbahce spelen, er is nog geen akkoord”, aldus Kees Vos, zaakwaarnemer van de 34-jarige Van Persie. “Maar het klopt wel dat Robin voorlopig is vrijgesteld van werkzaamheden, zoals dat heet.”

“We gaan snel met de clubdirectie in gesprek over een oplossing die voor beide partijen acceptabel is”, vervolgt hij tegenover het Algemeen Dagblad. “Uiteraard blijft Robin tot die tijd wel gewoon beschikbaar, zoals hij zich ook de laatste maanden steeds professioneel heeft opgesteld bij Fener.”

Het vertrek opent mogelijk ook deuren voor een transfer naar Feyenoord. “Ik snap wel dat mensen zo redeneren, maar we gaan voorlopig niets zeggen over welke andere club dan ook. Mochten we er met Fenerbahçe uit komen, dan liggen in principe alle opties open. We nemen de tijd om daarover een goede beslissing te nemen.”

Gerelateerd nieuws
879 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 237 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65851 leden - Op dit moment zijn 3273 mensen actief, waarvan 596 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved