Steun jij Feyenoord in de tweede seizoenshelft?

Steun jij Feyenoord in de tweede seizoenshelft?

Na de sterke decembermaand hoopt Feyenoord in 2018 de stijgende lijn in de Eredivisie door te trekken. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst speelt in de tweede seizoenshelft nog zeventien competitieduels, waarvan acht in eigen huis. ADO Den Haag (zondag 28 januari) en FC Groningen (donderdag 8 februari) zijn na de winterstop de eerste tegenstanders in De Kuip, waar verder onder meer nog PSV en AZ op bezoek komen.

Wil jij Feyenoord steunen bij de missie om zo hoog mogelijk te eindigen in de Eredivisie? Zorg dan dat je erbij bent tijdens één of meerdere thuiswedstrijden!

Wedstrijden in de verkoop
Voor zeven van de acht thuiswedstrijden in 2018 kun je nu al kaarten kopen. Het overzicht vind je hieronder. Het aantal kaarten dat per wedstrijd kan worden (bij)gekocht is onbeperkt, behalve bij Feyenoord – ADO Den Haag. Bij dit duel geldt een maximum van twee kaarten per supporter. Kaarten voor onderstaande duels zijn te koop via de Online Ticketshop van Feyenoord.

Zondag 28 januari, 14:30 uur Feyenoord - ADO Den Haag
Donderdag 8 februari, 20:45 uur Feyenoord - FC Groningen
Zondag 18 februari, 14:30 uur Feyenoord - Heracles Almelo
Zondag 11 maart, 16:45 uur Feyenoord - AZ
Zondag 1 april, 16:45 uur Feyenoord - Excelsior
Zondag 15 april, 14:30 uur Feyenoord - FC Utrecht
Zondag 29 april, 14:30 uur Feyenoord - Sparta Rotterdam

Kaartverkoop Feyenoord – PSV
Kaarten voor de topper Feyenoord – PSV (zondag 25 februari) gaan in een later stadium in de verkoop. Alle verkoopinformatie hierover volgt nog. Een kleine maand eerder, op woensdag 31 januari, treffen Feyenoord en PSV elkaar ook al in de kwartfinales van de KNVB Beker. Kaartverkoopinformatie over dat duel volgt op korte termijn.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties