Terence Kongolo naar Huddersfield Town

Terence Kongolo naar Huddersfield Town

Terence Kongolo maakt het seizoen af in de Premier League, zo heeft Huddersfield Town dinsdagmiddag bekend gemaakt via de officiële kanalen. De 23-jarige verdediger heeft tot 30 juni 2018 getekend bij de promovendus, die hem huurt van AS Monaco. Kongolo was pas een halfjaar actief in het prinsdom, nadat hij afgelopen zomer voor vijftien miljoen euro de overstap maakte van Feyenoord.

Huddersfield-coach David Wagner is blij met de komst van de Nederlander: “Terence is een topspeler en we volgden hem al bij Feyenoord. Zijn grote zomertransfer naar Monaco plaatste hem buiten ons bereik, maar we zijn opgetogen dat we hem nu kunnen huren. Hij is een jonge centrale verdediger met veel kwaliteiten en hij geeft ons een geweldige extra optie voor de rest van het seizoen. Terence heeft kwaliteiten die erg goed bij onze speelstijl passen. Ik kijk ernaar uit om in de loop van het seizoen met hem samen te werken.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties