SSF-lid verheugt zich op reis naar Marbella

SSF-lid verheugt zich op reis naar Marbella

Cor Kamp uit Schiedam is de gelukkige supporter die op uitnodiging van de vereniging Supporters steunen Feyenoord (SSF) kosteloos mee gaat naar het trainingskamp van Feyenoord in Marbella. Een grote verassing voor de 69-jarige supporter, die zich erg verheugt op de trip van komende maand. ‘Uniek dat ik dit mee mag gaan maken.’

De uitnodiging voor het wintertrainingskamp is een van de extra’s die de SSF mag bieden aan een van haar leden. De bijbehorende cheque werd voorafgaand aan de bekerwedstrijd tegen Heracles Almelo van 21 december overhandigd aan Kamp, die zijn schoonzoon meeneemt naar Marbella.

De Spaanse badplaats is evenals onder meer vorig jaar de plek waar Feyenoord zich gaat voorbereiden op de tweede seizoenshelft. De prijswinnaars reizen op dinsdag 9 januari met een delegatie van de Feyenoord Business Club af naar Marbella, waar voor hen een speciaal programma is samengesteld en een training en de eventuele oefenwedstrijd kunnen worden bezocht.

‘Dit is het mooiste dat me kon overkomen. Ik kan het nog niet helemaal geloven, maar heb enorm veel zin in de trip naar Marbella’, zei Kamp nadat hij in De Kuip zijn prijs in ontvangst had genomen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties