Elia: ''Zou met alle plezier terugkeren bij Feyenoord''

donderdag 28 december 2017 19:50 211.125 keer bekeken 335 reacties Pro Shots

Eljero Elia heeft het prima naar zijn zin bij Basaksehir. De aanvaller maakte afgelopen zomer, na het behalen van de landstitel met Feyenoord, de overstap naar de Turkse club. Ondanks het vertrek uit de Kuip is Elia zijn oude werkgever nog niet vergeten.

“Ik kijk elke wedstrijd van Feyenoord nog steeds, ook die van FC Twente en ADO Den Haag”, zegt de aanvaller van de koploper van de Turkse competitie tegenover FOX Sports. “Ik ben nog wel op de hoogte van de ontwikkeling van verschillende spelers, ik volg alles nog.”

“Toevallig zit ik ook nog in de groepsapp van Feyenoord en als ze een mindere wedstrijd hebben gespeeld, praat ik veel met ze. Met Steven Berghuis, Tonny Vilhena en Bilal Basacikoglu. Daar praat ik veel mee. Ik zeg dan dat het allemaal wel goed komt en dat ze positief moeten blijven.”

Het is nog maar de vraag of Elia ook volgend seizoen nog in Turkije speelt. “Ik hoop nog een stap te maken. Misschien naar Amerika, dat is mijn droom. Ik zou ook met alle plezier terugkeren bij Feyenoord. Of FC Twente of misschien ADO Den Haag. Je weet nooit hoe het gaat in het voetbal. Misschien heb ik over twee maanden wel ruzie met de trainer of gebeurt er iets anders. Dan moet je een andere stap maken.”

Gerelateerd nieuws
335 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 114 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 65836 leden - Op dit moment zijn 823 mensen actief, waarvan 234 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved