Elia: ''Zou met alle plezier terugkeren bij Feyenoord''

Elia: ''Zou met alle plezier terugkeren bij Feyenoord''

Eljero Elia heeft het prima naar zijn zin bij Basaksehir. De aanvaller maakte afgelopen zomer, na het behalen van de landstitel met Feyenoord, de overstap naar de Turkse club. Ondanks het vertrek uit de Kuip is Elia zijn oude werkgever nog niet vergeten.

“Ik kijk elke wedstrijd van Feyenoord nog steeds, ook die van FC Twente en ADO Den Haag”, zegt de aanvaller van de koploper van de Turkse competitie tegenover FOX Sports. “Ik ben nog wel op de hoogte van de ontwikkeling van verschillende spelers, ik volg alles nog.”

“Toevallig zit ik ook nog in de groepsapp van Feyenoord en als ze een mindere wedstrijd hebben gespeeld, praat ik veel met ze. Met Steven Berghuis, Tonny Vilhena en Bilal Basacikoglu. Daar praat ik veel mee. Ik zeg dan dat het allemaal wel goed komt en dat ze positief moeten blijven.”

Het is nog maar de vraag of Elia ook volgend seizoen nog in Turkije speelt. “Ik hoop nog een stap te maken. Misschien naar Amerika, dat is mijn droom. Ik zou ook met alle plezier terugkeren bij Feyenoord. Of FC Twente of misschien ADO Den Haag. Je weet nooit hoe het gaat in het voetbal. Misschien heb ik over twee maanden wel ruzie met de trainer of gebeurt er iets anders. Dan moet je een andere stap maken.”

Lees meer over
Steven Berghuis Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties