Voormalig jeugdspeler Kökcü op huurbasis naar RKC Waalwijk

Voormalig jeugdspeler Kökcü op huurbasis naar RKC Waalwijk

Ozan Kökcü maakt het seizoen af bij RKC Waalwijk. De oud-jeugdspeler van Feyenoord wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van het Turkse Bursaspor. De 19-jarige aanvaller is de oudere broer van Orkun Kökcü, die dit seizoen bij Feyenoord Onder 19 speelt.

“Ozan was al in beeld bij onze club toen hij speelde in de jeugd van Feyenoord”, aldus Frank van Mosselveld, directeur van RKC Waalwijk, op de clubwebsite. “Destijds kon de linksbuiten al rekenen op interesse van diverse clubs en koos hij voor Bursaspor.”

“Door de grote selectie van Bursaspor kwam hij daar weinig aan spelen toe. Voor ons een kans om hem deze winterstop alsnog in te lijven en kwaliteit toe te voegen aan de selectie. Voor Ozan een kans om minuten te maken en zichzelf te laten zien op dit podium.”

Kökcü speelde één jaar in de jeugdopleiding van Feyenoord, dat hem destijds overnam van FC Groningen. In Rotterdam kwam hij niet in aanmerking voor een profcontract waardoor hij afgelopen zomer naar Bursaspor vertrok.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties