Update | Kramer ook welkom bij ADO Den Haag

Update | Kramer ook welkom bij ADO Den Haag

Michiel Kramer mag deze winter vertrekken bij Feyenoord en lijkt aan belangstellende clubs geen gebrek te hebben. Naast NAC Breda hoopt ook Sparta de spits tijdens de winterse transferwindow te willen aantrekken.

De Rotterdamse club heeft zich al officieel gemeld bij Feyenoord. Dit laat Kramer’s zaakwaarnemer weten aan het Algemeen Dagblad. Daarnaast heeft ook een derde Nederlandse club interesse in de lange spits. Eerder meldde De Telegraaf dat Kramer ook verhuurd mag worden.

“We weten voor onszelf wat we willen hebben, maar het gaat er om wie er wil komen”, sprak Dick Advocaat woensdagochtend tijdens zijn presentatie als nieuwe trainer van Sparta. “Het heeft weinig zin om namen te noemen als het niet relevant is. Maar Kramer is wel een categorie waar ik op mik, dat zeker.”

Update 17:20 | Naast Sparta Rotterdam en NAC Breda heeft ook ADO Den Haag interesse in Michiel Kramer. De spits van Feyenoord is volgens Voetbal International welkom bij zijn oude club, waar Lex Immers onder contract staat.

Lees meer over
Michiel Kramer Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties