Vente wil weer winnen: ''Vooral als we in de Kuip spelen''

Vente wil weer winnen: ''Vooral als we in de Kuip spelen''

Feyenoord hoopt zondag het kalenderjaar op een positieve manier af te sluiten. De Rotterdammers nemen het in eigen huis op tegen Roda JC. Dylan Vente, de jonge spits van Feyenoord die de afgelopen weken in de basiself startte, kijkt uit naar de wedstrijd.

“De laatste wedstrijd van het jaar, die moeten we te allen tijde winnend afsluiten”, blikt de 18-jarige Vente vooruit op de wedstrijd tegen de Eredivisie-hekkensluiter tegenover Feyenoord TV. “Vooral als we hier in de Kuip spelen, winst moet ook zeker mogelijk zijn.”

“Je weet dat Roda JC er vol op zal gaan, bijna elke club wil winnen van Feyenoord”, vervolgt hij. “Met de kwaliteiten die wij hebben denk ik wel dat we de wedstrijd winnend moeten afsluiten.”

De ploeg van Giovanni van Bronckhorst steekt in een goede vorm. “Als je de laatste twee wedstrijden in de competitie wint en een ronde verder bent in de beker, dat geeft zeker vertrouwen. Die reeks moeten we doorzetten.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties