Makaay: "Tomasson en El Ahmadi gaan enorm veel toevoegen"

2008-07-11 10:19:57 15.307 keer bekeken 97 reacties Pro Shots RoyMakaay.nl

Voor Roy Makaay en zijn medespelers zit de zomervakantie er weer op. Afgelopen zaterdag begon de bekerwinnaar weer met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De nieuwe trainer Gertjan Verbeek stond voor de eerste maal voor de groep. Verbeek, die de nieuwe bondscoach van Marwijk aflost als trainer van Feyenoord mocht maar liefst 14.000 fans begroeten, die allemaal naast het trainingsveld bij De Kuip waren gaan zitten. Ze kwamen allemaal voor één ding: het toejuichen van hun helden.

Onder hen was ook Roy Makaay. De topscorer van vorig seizoen werd gevolgd door de nieuwe aankoop Jon Dahl Tomasson. De Deen, die overkwam van het Spaanse Villarreal, speelde eerder van 1998 tot 2002 al voor Feyenoord. Hierin kwam hij tot 122 wedstrijden waarin hij 55 keer scoorde. Tevens maakte ook Karim El Ahmadi zijn opwachting op het trainingsveld. De middenvelder kwam over vanuit Enschede. Hij verruilde FC Twente voor Feyenoord.

"Ik weet zeker dat beiden spelers enorm veel gaan toevoegen aan dit Feyenoord", aldus Makaay over de twee aankopen. "Vooral Jon Dahl brengt natuurlijk een enorme schat aan ervaring mee. Bij Milan, Stuttgart en Villarreal heeft hij zijn sporen wel verdiend. We gaan er veel plezier aan beleven." Hoogtepunt van de voorbereiding is voor Feyenoord het 100-jarige toernooi wat op 1 tot en met 3 augustus plaats zal vinden. Het deelnemerveld mag er wezen: Borussia Dortmund, Tottenham Hotspurs en Celtic.
Gerelateerd nieuws
97 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 0 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73917 leden - Op dit moment zijn 707 mensen actief, waarvan 199 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved