Van Beek mag weer juichen: ''Lukte aardig toch?''

Van Beek mag weer juichen: ''Lukte aardig toch?''

Feyenoord heeft zich donderdagavond geplaatst voor de kwartfinale van het KNVB Bekertoernooi. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst wist met 3-1 te winnen van Heracles Almelo. Sven van Beek was een van de doelpuntenmakers.

“Het is alweer even geleden”, sprak de verdediger na afloop van de wedstrijd over zijn karakteristieke manier van juichen. “Maar het is aardig gelukt, toch? Het was een raar doelpunt. Een corner die uitkwam bij de tweede paal, ik kon hem uiteindelijk inkoppen.”

“We begonnen goed aan de wedstrijd en pakten ze bij de strot”, vervolgt hij tegenover FOX Sports. “Door hun doelpunt zijn we even van de kaart en doen we dingen die we niet moeten doen. We kregen genoeg kansen om het gelijk af te maken. Ik denk dat we vandaag, net zoals tegen Sparta, goed begonnen, maar na het tegendoelpunt gingen we andere dingen doen.”

“Het belangrijkste punt van deze avond is dat we de volgende ronde hebben bereikt”, stelt Van Beek. “Verder moeten we de rest van deze avond maar vergeten. Het winnen van de beker is de makkelijkste weg om Europa in te gaan. Daar moeten we voor gaan.”

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties