Gullit looft Vilhena: ''Echt een goede speler''

Gullit looft Vilhena: ''Echt een goede speler''

Tonny Vilhena was zondag één van de smaakmakers bij Feyenoord. De Rotterdammers wonnen met 0-7 van Sparta. De jonge middenvelder, afkomstig uit de jeugdopleiding van Feyenoord, was met twee afstandsschoten trefzeker. Ruud Gullit, oud-speler en trainer van Feyenoord, is onder de indruk van de 22-jarige Vilhena.

“Ik heb hem meegemaakt bij het Nederlands elftal”, zegt de voormalig assistent-trainer van Oranje in het Ziggo Sport-programma Rondo. “Hij heeft een moeilijke periode gehad, maar wat ik heb gemerkt is dat hij met goede spelers om zich heen zelf ook beter gaat spelen."

“Vilhena is echt een goede speler. Ik hoop echt dat hij een keertje toch die stap maakt, al is dat wel vervelend voor Feyenoord. Het is wel goed dat hij die stap naar het buitenland nu nog niet heeft gemaakt. Dat had natuurlijk ook een reden, met de ziekte van zijn moeder.”

“Ik heb hem gezien bij het Nederlands elftal. Hij heeft gif, een goede tackle en speelt goed voetbal. Ik vind hem echt een goede speler. Hij is alleen heel bescheiden. Hij zegt niet veel en kijkt goed om zich heen. In de wedstrijden die hij speelde bij Oranje, vond ik hem echt goed.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties