Lof voor Vente: ''Kopte hem heel knap in''

Lof voor Vente: ''Kopte hem heel knap in''

Dylan Vente bekroonde zondagmiddag zijn debuut in de basiself van Feyenoord met een doelpunt. De jonge spits maakte de tweede treffer in de met 0-7 gewonnen wedstrijd tegen Sparta. Arnold Bruggink en Kenneth Perez, analisten van FOX Sports, zijn onder de indruk van Vente.

“Ik denk dat Giovanni van Bronckhorst ook heeft gezien dat de diepte voorin bij Feyenoord een beetje ontbreekt”, aldus Bruggink. “Steven Berghuis en Sam Larsson hebben dat niet echt, Jean-Paul Boëtius wel. Ik denk dat Van Bronckhorst daarom ook heeft gekozen voor Vente.”

Na acht minuten spelen maakte Vente na een goede voorzet van Boëtius de 0-2 met zijn hoofd. “Ook al stond hij heel erg vrij, ik moet wel zeggen dat hij dat doelpunt heel knap inkopte”, stelt Perez in het FOX Sports-programma Dit was het weekend. Het huidige contract van Vente bij Feyenoord loopt door tot medio 2019.

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties